Little Lurve “Je Taime”
Little Lurve "Je' taime"
AkhiRnyA!!
Tuesday, November 22, 2011 0 000 words
Assalamualaikum.. Allah bersama orang yang benar dan tabah

Malam yang ditunggu tunggu tiba juga! HEHE
Bukan malam terima anugerah MUSIC AWARD! tapi malam nak BALIK JB..
[Excited giler budak neh] semalam beli  tiket K.k.k.l @ bas gagap! hehehehe

Tak sabar nyer nak sampai ruma [padahal lg bape jam jer,,over kot!]
huhu shawl yg beli tu pun dah sampai. td mak telefon ade bungkusan smpai uma..
adik aku yang lelaki tu pun sibuk mencuba..mak kata lawa.berbaloi la kan..
.[sebab mak puji lawa] 
 ngeeeee!!

Apa ek nak buat masa kat ruma naty? tambah lemak ke tambah duit poket!!
Jengjengjeng!!.xtaw nak buat apa..rancang nak amik lesen..

praktikel taun depan pun mula lambat skit [xdala lambat bole dikatakan cepat la jugak!] 
3JAN dah kene lapor diri kathospital Manjung..
Demmmmm!! huhuhu xpe2 lagi 1sem je kot..
sabar yer CIK NURSHAFIQA!!

trimas sebab sudi baca coretan yang ntah pape neh! :)






glitter-graphics.com


Have a nice day awak,, Rajin tak? Comment la sikit..heee :)



new→←past


Tak suka? Pause kan saje B)