Little Lurve “Je Taime”
Little Lurve "Je' taime"
bengang+sadis+sakit+sedeh
Tuesday, January 17, 2012 0 000 words
Allah bersama orang yang benar dan sabar..

orang kata dunia ni SEMENTARA,, apa yang perlu kita buat KUMPUL amal kebaikan sebanyak mana yang termampu dengan hati yang betul betul ikhlas untuk bekalan AKHIRAT nanti..betul tak cik piqot cakap neh?[kalau tak betul boleh betulkan :)]
cik piqot akan cuba n terus cuba untuk SENYUM untuk semua yang ada di depan mata cik piqot.. [walaupun hati ni bengang + sakit + sedeh + sadis] cik piqot tak marah pun..HAHAHA apelah yang PIQOT ni merepek! cik piqot ni gegila ckit [mg xbole serius! clumsy sesangat!!] hahaha betul clumsy GILER, comot SANGAT n sangat SENGET!! sebab tu nama blog pun comot jer..HAHAHA..  tak CAYER? tanyalah member2 cik piqot..mesti diorang kata cik piqot ni SENGAL kuikuikuikuikui..

motif buat entry ni cik piqot tak dapat pastikan lagi.. [ hahaha!! xbole blaa! mcam penulis berita jenayah la pulak]  
bweeekk!!
 @terima.kasih.kerana.membaca




Have a nice day awak,, Rajin tak? Comment la sikit..heee :)



new→←past


Tak suka? Pause kan saje B)