Little Lurve “Je Taime”
Little Lurve "Je' taime"
terfikir #LAGI !! Perlukah ??
Sunday, March 4, 2012 5 000 words

sekadar hiasan :3

 ALLAH bersama orang yang benar dan sabar.. AMINN

Hei readers cik piqot yang kiyut miyut comel chantek kacak hensem macho kat lua tu ?? HUHU tak salah kan kita puji ciptaan tuhan :D . Okeysss nak citer neh pasal perjalanan cik piqot ke Banda Manjung tadi malam [malam ahad la kann] awal awal lagi dah tercongok kat basten kulai tu.. ingatkan cik piqot yang lambat sangat, rupanya bas tu lagi lambat [ mood : hampehh ] ok la kan..tgk2 naik bas dua tengkat lagi beronok ronok tu [seronok berganda ganda] duduk kat single seat.. Fulamak aihhh mg best la kan.. [ Tapi tetap sakit pinggang! Tu yang tak tahan. tido pon macam tak selesa. Adeyyy ] depa bukak movie taw..apa ntah tajuknya.. Johny English mugkin sebab ada muka pelakon Mr. Bean yang femes dari cik piqot tu. AHAHA perasan nya kau! tapi tak berminat pun nak mendongak kat sekerin kaca tu,, Yelah sebab bas tu bergoyang sana sini..lari mood mood baik cik piqot.. HAHA 

Macam tawu tawu jer yang passenger passenger kat dalam bas lapar kemaruk nak masukkan makanan dalam mulut. Pukul sebelas malam bas pun bergerak masuk ke yong peng.. Tengok mahluk mahluk dalam bas tu berpusu pusu kua dari bas, hati pun rasa nak ikot. Pe lagi cik piqot pun menyusul kua kunun nak cari benda yang boleh masuk mulut kannn.. Teheehehehe! Pandang kiri kanan, tengok bawah atas. 

Tak lama pas tu pilot tu kua dari Yong Peng, n teruskan pejalanan ke destinasi yang dituju. Cehhhhh! citer Johny English dah lama shutdown.. Otak mula la fikir pasal hidup hidup and hidup. Terfikir lagi pasal si dia..Hmmm kenapa lah fikir lagi.. Dah nak terfikir kan. Nak buad cmner. Ermmmm ngah sesedap layan perasaan tu tetibe hp kiyutt cik piqot bervibrate kencang. Fuhhhh ingat mama ke yg tepon.. Tapi  bukan mama. Mata cik piqot bulat je pandang sekerin hp tu. Percaya atau tidak. Orang yang cik piqot tengah pikir tadi call cik piqot.. Adoiyai.. KENAPA!!  lemah je nak jawap.. Tapi kuatkan jugak hati yang tak kuat ni  hhmmmm.. hello?? dia bagi salam.. Hati memang berbunga. Dia tanya kabar.. Hati tersenyum tapi mulut tetap buad suara sedeh. Dia tanya dekat mana. Jawap dengan berat hati.. Last2 dia tegur kenapa suara sebeh sangat !!  Ouhhhmai dia perasan!! Okeyssss tak boleh sork dah kan.. HUHU

Pas dia undur diri secara tak disengajakan [ panggillan terputus myb sebab kredit habis ]. Berjujuran air mutiara ni menitik dari tubir mata !! Be strong ma heart. I know u're strong enough !!



Have a nice day awak,, Rajin tak? Comment la sikit..heee :)



new→←past


Tak suka? Pause kan saje B)