Little Lurve “Je Taime”
Little Lurve "Je' taime"
Syhhhh!!
Thursday, April 12, 2012 12 000 words
 sekadar hiasan :3

ALLAH bersama orang yang benar dan sabar. AMEENN..

Pekaba korang yang hensem kacak macho chantek comel.kiyutt miyutt kat luar sana tu? Harap sehat sehat belako! HEHEHE.. akhirnya dapat jugak balik kampung..setelah sekian lama tak balek [ baru sebulan setengah tak balik johor pun dah nak kecoh! ] gedik ke?hahaha tak kesah la papepun ..asalkan dah smpai rumah.dah..dpt tengok muka parents. adik2 huuuu  rasa semangat diri tu bertambah berbillion billion maksima [oke merepek dah tu!]

Oke oke oke malas nak cakap lebih kan.. Seterett to the poinnntt! Sebenarnya adik lelaki cik piqot tak beberapa sehat sejak sernin lepas.Tapi alhamdulillah Tuhan berikan kesabaran yang lebih kat keluarga cik piqot. Cik piqot sampai ruma pagi rabu. Bas dari Manjung hari selasa, pukul 9.15 so, sampai johor pagi rabu. Penat dihabiskan kat dalam bas je. huhuhu.

Bila tengok keadaan adik cik piqot rasa kesian sesangat cara dia cakap pun lain dari lain. yelah kan kan kita kenal dia bertahun tahun takkan la tak rasa perbezaannya.. Kuss semangat, paling takot bila dia cakap " kau nak tengok muka aku yang sebenar?" meromang bulu roma dennn! fuhhhhh lagi satu dia tanya neh kat cik piqot "ko nampak tak ada ulat kat muka aku? kepala aku banyak ulat tak?" pehhhh!!! tak boleh la nak cakap kann..TERDIAM cik piqot..huhuhuhu

Malam rabu semalam terus bawak berubat g Darulsyifa kat batu pahat. Sebenarnya dah tiga kali jumpa ustaz.. Tapi semua tak jalan. Sekejap je baik pastu dia jadi balik. Huhuhuhu. kali ni alhamdulillah..cara dia cakap pun macam dah elok dah. Tengok dia cmtu hilang rasa risau ni.

Alhamdullilah sangat semua berjalan lancar. Syukur sangat sangat sebab semua dah kembali kepada asal. Tarima kasih Ya ALLAH..


Have a nice day awak,, Rajin tak? Comment la sikit..heee :)



new→←past


Tak suka? Pause kan saje B)